April 18, 2011

journey

hoolaa friends.

tah ape ape la aku taip semalam kan. der, sedih sangat la tu. btw, kejap je aku ni.aku jenis yang tak meratap lama. memotivasi diri sendiri hobi aku.haha.tengok nanti next entry. sentap lagi.
tak per, aku boleh bangun sendiri. di belog hanya emosi saja.diluar aku tidak lah begitu mempamerkannya.aku tak berapa suka mahu orang disekeliling melihat ada orang tak happy.kan kan. yeah! oi, dah besau kau ni. xyah laa nak sentap selalu. memang cepat tua la kau.
aku punya impian, punya teman teman, punya semangat. bukan senang melihat aku jatuh lama.
takkan lama.

well, perjalanan masih panjang. banyak hal dan tanggungjawab perlu aku selesaikan. semestinya perihal peribadi aku sudah boleh mula letak ketepi, bukan ketepi sungguh, aku simpan saja dalam hati. jadi pekasam yang manis.tinggal memori.

i live in a beautifool life.great people around me.born a lovely dream soon,the most precious thing is,

 I DO ENJOYED EVERY SECOND IN LIFE

aku akan pastikannya.with no worries ;). ini berkat usaha dan doaku sendiri pada diri aku sendiri.
abaikan perkara yang tidak sepatutnya berada didalam minda.kekal bersemangat lah gades polka!

new semester: fouth semester

pssttt...result dah mahu mengeluarkan angka angkanya! peh. takut siot.semester paling memain adalah semester aku yang ketiga. aduh. 

aku masih tertanya - tanya apa yang bakal semua orang hadapi untuk semester baru ni.
kalau ikut diploma, aku dah grad kot. lama gilaaa laa aku tinggal kat kampus tu. buat aku senak nak angkut barang -barang.

well, abah aku kata,

..." kak, ada hadiah untuk kau. tapi kau kena tunggu la 1,2 bulan lagi..."

well lagi sekali, abah, aku gila tak sabar nak tahu.apa la yang abah aku nak bagi eh.
jeng jeng jeng. tunggu la kau Qish.

thoughts: better jangan menghitung hari sangat la. biarkan je hari itu berlalu, jam berdetik sendiri tanpa ada melihat,siang dan malam bertukar shift.sampai duet pinjaman aku pun keluar! ha. itu lagi aku tunggu. -.-'


tq friends, hope hari korang cerah tanpa kehadiran mendung. kalau ada sikit pun, kekalkan hujan sebentar dan touch up sikit dengan warna eksotik pelangi ya! semoga hari korang nalarkek!. [doa untuk aku jugak]  okbye.



2 comments:

Miss FVL said...

waaaaa...nak dpt kereta kah? bb kah? aku pun jadi tak saba weh...
hahaha..

jgn lupe tunjuk kat aku.
hepppp...

klu dpt kete, leh bwk aku g jenjln. weeeeeee~

si ceri said...

haha. haku pun tak tahu la nyah. ape la seprais bapak aku tu. wawawa